Magabiztos üzleti angol beszéd vezetőknek és vállalkozóknak

Válj nyelvtudóból magabiztos nyelvhasználóvá!

Nézd meg a webinárium felvételét, ha többé nem akarod érezni azt a gyomorgörcsöt, amit az angolul megszólalás jelent egy megbeszélés, egy prezentáció, vagy épp a partnerekkel folytatott tárgyalások során! 
Ha a külföldi ügyfelekkel jobb viszonyra törekszel, ha szeretnéd, hogy könnyebben menjen az üzlet és higgadt magabiztosságra vágysz ezekben a helyzetekben, itt a helyed!

Hogyan fogsz egy életre nyugalomra szert tenni az angol beszédben?

Pontosan tudom, hogy milyen félelemek kapcsolanak be, amikor üzleti közegben kell megszólalnod vezetőként, vállalkozóként angolul. Félünk, hogy hiábázunk, hogy nem jutnak eszünkbe a szavak, hogy megítélnek minket, hogy nehezen fogják megérteni a gondolatainkat, és emiatt hamar elmegy az önbizalmunk.Már évek óta dolgozom azon a rendszeren, ami ezt segíti megoldani egyszer és mindenkorra, hogy Te rövid időn belül nyugalomra, hosszú távon pedig több időre és anyagi megtérülésre is szert tegyél!

Azonnal használható, konkrét megoldásokat adok át

A webinárium végeztével megújult látásmóddal fogsz rendelkezni arról, hogyan kerekedj felül a félelmeiden és hogyan szerezd vissza az irányítást ezekben a nehéz helyzetekben.

Időhatékony technikákat tanítok meg neked

Közösen megtanuljuk, hogyan tudsz majd egyszerűen megszólalni mások előtt, hogyan lesz időd gyakorolni és azt is elmondom, hogyan tudod majd ezt minimális erőfeszítéssel is végigcsinálni!

Elmondom, hogyan mész majd nyugalommal egy megbeszélésre

Neked mi a legfélelmetesebb az angol beszédben? Mi az az egy szituáció itt, amit ha megoldasz, mindent megváltoztat? Ezt gondoljuk végig közösen és megmutatom az utat, ami efelé vezet.

Ne félj másoktól tanulni!

Tudtad?

A Business Speaking Masterclass megálmodója

Gyurácz Zoltán

20+ év vállalati nyelvtanítási tapasztalattal a hátam mögött, üzleti tolmácsként és nyelvi szakemberként pontosan látom, hogy a angol nyelvű üzleti beszédben mivel küzdenek a vállalkozók és a vezetők.

Az aktív üzleti beszéd és a megfelelő helyzetkezelési stratégiák hiánya, ami meggátolja őket, hogy a következő szintre lépjenek.

Ügyfeleink véleménye