Csatlakozz egy támogató közösséghez ami támogat az angol tanulásodban.

Válj nyelvtudóból magabiztos nyelvhasználóvá!

MI FOG TÖRTÉNNI AZ INGYENES KONZULTÁCIÓ SORÁN?

Miután mindketten alaposan felkészültünk a beszélgetésre, átbeszéljük az eddigi történetedet az angoltanulással kapcsolatosan. Megnézzük, hogyan és hol tanultál eddig, mik azok a történetek, melyekkel hozzánk érkezel és felmérjük a nyelvi szintedet is.

Megbeszéljük a céljaidat és tisztázzuk, hogy mi is motivál téged a tanulás során. Ezeket a célokat elkezdjük konkrétan megfogalmazni és közösen elkezdünk kialakítani egy cselekvési tervet, hogy meg is tudd valósítani őket.

  1. Eldöntjük, hogy akarunk-e egymással dolgozni. A program során már nagyon sok ügyfelünket vezettük sikerre, akik megtanulták, hogy lehetnek igazán eredményes nyelvtanulók.

3 egyszerű lépés ami a jobb angoltudáshoz vezet

Foglalj időpontot

Foglald le a helyed az ingyenes konzultációra! Megnyílik az időpontfoglalónk, ahol az időpont kiválasztása és néhány adat megadása után már véglegesítheted is a foglalást. A foglalásról kapsz egy megerősítő email-t, ebben találod majd a konzultáció videokonferencia hivatkozását is. (Ha nem jön email, nézz be a spam könyvtárba is!)

Töltsd ki a kérdőívet

A foglalás után, kérlek, töltsd ki a kérdőívünket, hogy mindketten a lehető legfelkészültebben érkezzünk a hívásra! A kérdőívben értelemszerűen válaszolj a kérdésekre az eddigi tanulmányaidat, motivációdat és céljaidat illetően. Köszönjük, hogy ezzel is segíted a közös munka sikerességét!

Csatlakozz a beszélgetéshez

A beszélgetésre online, a Google Meeten kerül sor, a hívás indításához csak a kapott hivatkozásra kell kattintanod.
A hívás idejére teremts magad körül nyugodt környezetet, hogy jól tudjunk egymásra figyelni!A beszélgetés során tisztázzuk a motivációidat, konkretizáljuk a céljaidat és közösen kijelöljük az oda vezető utat. Neked már csak a megvalósítás marad!

NEKED MIÉRT ÉRI MEG ELJÖNNI EGY BESZÉLGETÉSRE?

Mert nincs semmi veszítenivalód vele. A beszélgetés során eldöntjük, hogy akarunk-e együtt dolgozni, de a nyelvtanulással kapcsolatban is sokat fog neked a konzultáció segíteni. A rossz gyakorlatok kiigazítása, a célkitűzés és a motiváció tisztázása önmagában „game changer” lehet, ha pedig úgy döntesz, hogy velünk folytatod az utat, kinyílik a kapu a sikeres és magabiztos nyelvhasználat felé, ahol angolul is önmagad lehetsz!