2024-es évben ne a nyelvi akadályok álljanak a siker útjában!
Foglalj konzultációt még ma, és csatlakozz a programhoz 2023-as áron!

nap
óra
perc
mp

Magabiztos angol üzleti nyelvtudást építünk

Amely nyelvi coachinggal és támogató közeggel kiegészítve lebontja az aktív beszédet visszatartó korlátaidat,
hogy végre eredményesen kommunikálj angolul.

A meggyőző és magabiztos üzleti angol beszéd
ütőkártya a kezedben vállalkozóként, vezetőként

„Régóta tanulom az angolt, de még mindig nem megy a beszéd, nem értem a másikat”

Az iskolai, tantermi (üzleti) angoloktatás nem Rád és az egyedi igényeidre koncentrál. Hiába tanultad az angol nyelvet hosszú éveken keresztül, amikor elő kell venni a tudásod, lefagysz, gátlásokkal küzdesz és egyszerűen nem megy a kommunikáció.

„Több százezret kifizettem már nyelvtanfolyamokra, de nem látom az eredményeket”

A legtöbb nyelvi tanfolyam nem hatékony, elavult tananyaggal dolgozik, és nem a valós, életszerű szituációkra koncentrál. Üzletemberként, a tárgyalások során, és a mindennapokban ezért sok esetben nem vagy elég felkészült és hiányzik a kellő magabiztosság, ami feszültséget kelt.

„Komoly, vissza nem térő üzleti lehetőségeket, kapcsolatokat szalasztok el emiatt”

Üzleti körökben, ha nem megfelelő nyelvi tudással és szókinccsel rendelkezel komolytalanná válsz, és hátrányból indulsz. Potenciális üzleti lehetőségektől esel így el, ugyanis nem vagy felkészülve az üzleti angol nyelvhasználatra, ami ma már alapelvárásnak számít.

„Nem várom, hogy megmondják mit kell tenni, hanem elindít valamit, amitől van kedvem foglalkozni az angollal – napi szintű az angol, ha kimarad „nem érzem jól magam”, de a legtöbb: van kedvem ezzel foglalkozni. Hiánypótló: heti rendszerességel van angolozás.”

Serman Tibor - DLS Befektetési és Tanácsadó Kft.

Bemutatkozik a Business Speaking Masterclass

Ahol álmokból eredmények, félelmekből pedig magabiztos és gyakorlati üzleti kommunikáció születik.

Aktívabb szókincs, választékosabb és magabiztosabb angol nyelvhasználat

A saját igényeidre szabott tananyag, folyamatos mentorálás és számonkérés

Inspiráló és támogató közeg, értékes üzleti kapcsolatok és lehetőségek

Az eszköztárunk segítségével végre azt kapod, amire igazán vágysz, és végre azt gyakorlod, amire valóban szükséged van.

Coaching

Kitűzzük a célokat, megtervezzük az odavezető utat, mutatjuk az irányt, és számonkérünk, hogy a tudás eggyé váljon Veled

Ez a program Rólad szól, és teszünk róla, hogy ne egy újabb tréning legyen, amit elvégzel hasznosítható tudás nélkül. A céljaidat és az igényeidet szem előtt tartva, közösen megtervezzük a pontosan Neked megfelelő megoldásokat, és mindent annak rendelünk alá.

Tréning

Profi nyelvi trénerrel a saját igényeidhez igazodva tanulhatsz, inspiráló és támogató környezetben

Több oldalról támogatunk, rendszeres visszajelzéseket adunk, és folyamatosan odafigyelünk Rád. Ha kell, a folyamat során változtatunk, mindezt pedig olyan környezetben, ahol értékes üzleti kapcsolatokat is szerezhetsz.

TÁMOGATÁS

Folyamatos nyelvi támogatást nyújtunk, hogy a tanulás valóban élménnyé váljon 

A beszédtréning elsősorban a hallásértésre és a magabiztos beszédre fókuszál, ugyanis ez a legfontosabb a sikeres és stabil nyelvhasználat felé vezető úton. Ezt a célt támogatják a rendszeres check-in call alkalmak, illetve további fejlesztő és kiegészítő anyagaink is, amelyeket minden résztvevőnek személyre szabottan küldünk ki.

„Személyes oldalról: elértük azt az ingerküszöböt, hogy „könnyű angolt tanulni”, nem erőfeszítés a tanulás többé. Szakmai szempontból: a tananyag egyedisége és exlkuzivitása az igazi érték – nekünk szól, a munkánkról szól.”

Bedővári Péter - Budapest Bank

Új szemlélet, áttörés, és valódi fejlődés. Ez vár rád a Business Speaking Masterclass-ban.

A program segítségével végre leküzdheted a benned lévő gátakat, így magabiztosabban és felszabadultabban fogsz mások felé nyitni idegen nyelven, és velük kommunikálni.
Olyan szemléletet kapsz, ami hosszú távon segíteni fogja a nyelvi fejlődésedet. Célunk, hogy közösen megtaláljuk azt, amitől az egész nyelvtanulás nem feladat, hanem élvezetes tevékenység lesz a számodra.

Népszerű választás

Támogató közösségben, szabadon dolgozhatsz az angol tudásodon, ráadásul értékes üzleti kapcsolatokat is szerezhetsz. Velünk tartasz?

Békefi Dániel – Graboplast Zrt.

„Az első pillanattól kezdve barátságos hangulat miatt gyorsan oldódott bennem (igazából nem is nagyon jelent meg) a lámpaláz, ami néha fellép, amikor idegenek előtt kell – pláne angolul – beszélnem.”

Kovács Gábor - VasArt Kft.

„Sokkal gördülékenyebben, és gyorsabban fogalmazok szóban és írásban is, bátrabban szólalok meg angolul. Az önbizalmam jelentősen fejlődött!”

Magyar Mariann - Human Profess Nonprofit Kft.

„Én is részt veszek a Zoli által szervezett csoportban. Szenzációs hangulatban, profi, felkészült oktatóval repül az idő és közben jókat beszélgetünk – angolul! Az idő, amit a tanulásra szánsz, azt tényleg arra fordítod, amiért ott vagy, nem veszik el.”

Gombkötő László - Metrikont Kft.

„Kristálytiszta, elérhető célokat fogalmaztunk meg – ezt eddig egyik nyelvtanfolyamon sem tapasztalatam. Ezen a tréningen jönnek az eredmények: Soha nem volt még ilyen az angolom.”

Kökényesi Anka, Lakberendező - Ank Design

„Figyelembe vesznek engem, mint embert, a szintemet – „senki nem nevet ki”, nagyon támogató, rugalmas a környezet.”

Kovács Gábor - Schweizer Elektronik Kft.

„Nagyszerű a társaság, a gyakorlás, az egész feelingje kötetlen, nem görcsös nyelvtanulás – és a megvalósítás is profi.”

Kovács István - Promen Kft.

„Értéknek tartom, hogy 30 éve nem mozdult előre a nyelvhasználatom, de ebben az együttműködésben sikerült az amit eddig semminek nem.” – „Érzetre lazábban szólalok meg, kevésbé stresszelek, kevésbé figyelek befelé és tudok valódi, figyelemből építkező kérdéseket feltenni (nem csak sablonokat előhívogatni), a rendszeres háttérfeladatokkal pedig kialakult nálam egy önálló tanulási módszertan.”

A Business Speaking Masterclass megálmodója

„15+ év vállalati nyelvtanítási tapasztalattal a hátam mögött, üzleti tolmácsként pontosan látom mivel küzdenek a vállalkozók. Az aktív üzleti beszéd hiánya az, ami meggátolja őket, hogy a következő szintre lépjenek.”

Tanárként majd később fordító-tolmácsként is látom, hogy nincs jó megoldás ezekre a gondokra. Utolsók vagyunk az EU-ban nyelvhasználóként. Ezért hoztam létre a Business Speking Masterclass-t, hogy ezen változtassunk, és itt azt kapják meg a résztvevők, amit eddig a hagyományos nyelvi tréningeken nagyon gyakran nem: valós és használható beszédgyakorlatot, profi trénerekkel.

Rendelési űrlap

Jelentkezés

Töltsd ki a mezőket

Töltsd ki a szükséges mezőket, hogy fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot. Kérünk, figyelmesen töltsd ki őket!

Fogadd el a kötelező GDPR mezőt

Ha kitöltötted az összes mezőt, fogadd el a kötelező GDPR mezőt is, majd kattints a „Csatlakozom a Mesterkurzushoz” gombra!

Várd, hogy munkatársunk felvegye Veled a kapcsolatot

Az űrlap kitöltését követően munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, és egy 60 perces konzultáció során megnézzük, hogy miben is tudunk pontosan támogatni.

Gyakran ismételt kérdések, és megnyugtató válaszok

Miben más ez a kurzus, mint egy baráti beszélgetés?

Ezt a beszélgetést sok évnyi tapasztalattal rendelkező beszédtréner moderálja, aki a résztvevők célkitűzéseivel összhangban vezeti a beszélgetést és szükség  esetén visszajelzést is ad. Felkészül, előkészíti a coaching alkalmakon meghatározott témaköröket, és támogató közeget teremt a beszédtréning során. A program azonban nem csak beszédtréningből áll, hiszen tartalmaz többszöri coaching hívásokat és 15 héten át rendszeres kiegészítő anyagokat is, amelyeket a résztvevők igényei szerint állítunk össze, az Akadémiai platformon pedig értékes tartalmakkal segítjük, hogy nyelvtanulási folyamataid a lehető legeredményesebbek legyenek.

Mikor indul a kurzus?

A közös munka a program díjának befizetése után kezdődik. Első lépésben szintfelmérés és célkitűző beszélgetés következik egy-egy személyes (online) találkozó keretében a következő hét során. A három-négy fős csoport elkészül, és kezdetét veszi a tréning.

Mennyien leszünk a programban?

Ideális esetben egy csoportban 4 ember vesz részt, de három fővel már el tudunk indulni.

Pontosan mennyi és milyen tananyagot tartalmaz a program?

A programban nincs tankönyv, hiszen se a beszédhez, se a hallásértés fejlesztéséhez nincs rá szükséged. A beszédtréning során a tréner PPT-ket használ, ezeket a beszédórák után rendelkezésedre bocsátjuk, a program nem titkolt célja viszont a szemléletformálás és a nyelvtanulói autonómia kialakítása.

Az első alkalmak helyileg hol lesznek?

A programot az online térben bonyolítjuk le. Igény esetén a program fizikai térben is megvalósítható, ezzel kapcsolatban keressetek minket emailben!

Hogyan épül fel a kurzus?

Az együttműködésünk gerincét a 24 órás, 12 alkalmas beszédtréning adja, amelyet többnyire a hallásértést és az olvasási készségfejlesztést elősegítendő extra feladatok mellett coaching alkalmak egészítenek ki. A tréning menete és tartalma a visszajelzések alapján változtatható.

Hagyd magad mögött a félelmeidet, itt az idő, hogy végre használd is az angol beszédet! Nálunk minden segítséget  megkapsz ehhez.”

Magabiztos üzleti angol nyelvtudást építünk

Minden jog fenntartva. © 2021
Business Speaking Masterclass

Made with ❤️ by DONAT GYENES